Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva najavljuje “Virtualnu školu društvenih inovacija” koja se po prvi put održava ove godine i to u Puli.

Virtualna škola društvenih inovacija koncept je razrađen od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u sklopu Projekta +Resilient s ciljem razvoja novih društvenih inovacija na području Istarske županije. Kroz desetak dana, timovi sastavljeni od 3 osobe zajedničkim će znanjem i kreativnošću razviti poslovni model novog društvenog poduzeća, na raspolaganju će im biti mentori – stručnjaci u području društvenog poduzetništva, marketinga i brendiranja, povijesti i storytelling-a. Bit će to idealna prilika za stjecanje iskustva i suradnju s vodećim stručnjacima u navedenim područjima.

Svi polaznici dobiti će potvrdu o sudjelovanju, s navedenim vještinama i znanjima koja su stekli. Najbolji prijedlog bit će realiziran, a članovi pobjedničkog tima imat će priliku sudjelovati u samoj realizaciji uz naknadu (putem ugovora o djelu ili studentskog ugovora). Tim se mora sastojati od 3 člana.

Više informacija o virtualnoj školi društvenih informacija i prijavi možete pronači na stranici www.civilnodrustvo-istra.hr  i na linku:

Virtualna škola društvenih inovacija_POZIV