Predavanje će se održati 18. prosinca u općinskoj vijećnici sa početkom u 18:00 sati, na adresi Svetvinčenat 47. Predavanje je besplatno za sve sudionike. Najaviti se možete na mail rkirsic@zef.hr ili izravno u Općinu.

Predavanje će održati Renata Kiršić, regionalna direktorica za Istru i Primorje te konzultantica za ruralni razvoj Jelena Brščić.

O Zadruzi:

Zadruga za etično financiranje je trenutno najveća zadruga u Hrvatskoj koja broji preko 1200 članova, njezin primarni cilj je osnivanje vlastite kreditne institucije, prve hrvatske etične banke kojom će suvlasnici upravljati na demokratski i transparentan način, uz najpovoljnije uvijete na tržištu. Više o modelu etičnog bankarstva možete pronaći na www.zef.hr.

Osim osnivanja etične banke Zadruga se bavi pružanjem usluga pripreme i provedbe projekata iz domene ruralnog razvoja i ostalih EU fondova, te za svoje članove nudi i mogućnost predfinanciranja projekata, po povoljnim uvijetima. Zadruga je do sada plasirala 1,5 milijuna kuna za predfinanciranje ruralnog razvoja i to lokalnim akcijskim grupama, a krajem godine namjerava plasirati još 1,5 miljun kuna za razvoj i rast društvenih poduzeća u RH koristeći sredstva partnerskog etičnog fonda iz Poljske tzv TISE. Zadruga osim financijske podrške pruža i nefinancijsku podršku te ima vlastitu mrežu za povezivanje na internom tržištu (ZEF mreža) a u pripremi je i zadružni web shop.

Dođite i poslušajte kako vam Zadruga za etično financiranje može pomoći u razvoju vaših poslovnih poduhvata na području općine Svetvinčenat.

 

Renata Kiršić, Zadruga za etično financiranje

rkirsic@zef.hr

0922989595