Konzultantska tvrtka Eurokonzalting u suorganizaciji s Obrtničkom komorom Istarske županije i Udrugom Mladi poduzetnik pozivaju Vas na predavanje “Bespovratna sredstva za poljoprivredu, turizam i proizvodne djelatnosti za obrtnike i poduzeća” koje će održati u petak, 6. studenog 2015. od 18.00 do 19.30 sati.

Predavanje će se održati u prostorima Udruženja obrtnika Pula, Ulica Sv. Felicite 5/A, a namijenjeno je svim zainteresiranim, u prvom redu poljoprivrednicima, obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima te poduzetnicima početnicima. Cilj predavanja je upoznati sudionike sa mjerama i natječajima za ishođenje bespovratnih sredstava za predstojeće razdoblje do kraja 2015. godine te s najavama za razdoblje do 2020. godine. Kroz konkretne informacije polaznici će se ukratko upoznati s mogućnostima, uvjetima i načinima prijave te pripreme dokumentacije na budućim natječajima za bespovratna sredstva iz EU fondova.

Predavanje će održati djelatnici Eurokonzaltinga, dr. sc. Ernes Oliva, konzultant iz područja EU projekata sa iskustvom ishođenja bespovratnih sredstava za proizvodnju i turizam te David Horvat, mag. oec. konzultant sa iskustvom ishođenja bespovratnih sredstava za poljoprivrednike i ruralni turizam, u okviru IPARD-a, sada Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Predavanje je besplatno za sve sudionike, a prijava je poželjna zbog bolje organizacije te ograničenog kapaciteta dvorane.

Poziv i Prijavnicu možete preuzeti u nastavku.

Poziv na predavanje
Prijavnica za predavanje