Obavještavamo sve zainteresirane s područja Općine Svetvinčenat, da su OTVORENE prijave za SUFINANCIRANJE PROGRAMA osposobljavanja za zanimanje Dadilja.

 

Općina Svetvinčenat prepoznala je inicijativu Diopter – otvorenog učilišta iz Pule, koje je krenulo s Programom osposobljavanja za dadilje nakon identificirane povećane potrebe za individualnim pristupom u odgoju djece, potrebe za stvaranjem uvjeta veće zaposlenosti stanovništva i dostupnosti usluga čuvanja i odgoja djece do 14 godina starosti.

Krajnji cilj je povećanjem broja dadilja utjecati na dostupnost odgoja djece na našem području, što će dodatno pridonijeti kvaliteti života, te potaknuti ostanak mladih obitelji u ruralnoj sredini!

 

  • Program je namijenjen nezaposlenim i zaposlenima osobama s područja Općine Svetvinčenat.
  • Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se upisuje u e- knjižicu.
  • Polaznici ovim programom stječu zanimanje koje im omogućuje otvaranje vlastitog obrta, te odgoj i skrb o djeci do 14. godine života.
  • Program osposobljavanja uključuje 400 sati nastave ukupno, uključujući teorijski dio, interaktivne vježbe, instrukcijsko konzultativnu nastavu.
  • Uz nastavu uživo, moguće je nastavni program pratiti i online u realnom vremenu što omogućuje sudjelovanje u pohađanju nastave na daljinu.
  • Uz stručne predavače sa bogatim iskustvom u radu sa djecom, Diopter – otvoreno učilište, osigurava vam besplatnu literaturu i dogovorenu praksu.

 

Iznos sufinanciranja formirat će se sukladno broju prijava, stoga molimo da se zainteresirani jave najkasnije do srijede, 22. veljače 2023. putem e-mail adrese info@svetvincenat.hr ili na tel. 052/560-016, te dostave svoje podatke (ime, prezime, adresa prebivališta, e-mail, broj telefona).

 

Planirani početak nastave je 01. ožujak 2023 godine.

 

U nastavku preuzmite letak sa dodatnim informacijama i uvjetima upisa: Informativni letak_Diopter

 

Veselimo se velikom odazivu i početku nastave!