U cilju upoznavanja svih potencijalnih prijavitelja s uvjetima natječaja i natječajnom procedurom,  Zaklada organizira prezentaciju i edukaciju vezanu za natječaj “MALI PROJEKTI ZA BOLJE SUTRA”.

Zaklada poziva udruge koje imaju sjedište registrirano u gradovima i općinama članovima Fonda gradova i općina za 2019. godinu (Buzet, Buje, Funtana, Labin, Ližnjan, Marčana, Medulin, Novigrad, Pazin, Poreč, Rovinj, Svetvinčenat, Vodnjan, Vrsar) da se prijave na Natječaj za financiranje malih projekata u zajednici ”Mali projekti za bolje sutra”.

Ciljevi natječaja jesu razvoj lokalne zajednice te očuvanje, valorizacija i promocija istarskog identiteta, tradicije, kulture i običaja.

Natječaj je otvoren od 15. svibnja do 17. lipnja 2019. godine te organizacije mogu prijaviti projekte u maksimalnom trajanju do 6 mjeseci. Ukupna vrijednost natječaja je 150.000,00 kuna, dok najmanji iznos koji se može tražiti od Zaklade iznosi 5.000,00, a najveći 15.000,00 kuna.

Prezentacija i edukacija će se provesti u ponedjeljak 3.6.2019. godine u Mediteranskom plesnom centru  s početkom u 14:00 sati.

POZIV UDRUGAMA NA PREZENTACIJU I EDUKACIJU U OKVIRU NATJEČAJA “MALI PROJEKTI ZA BOLJE SUTRA”