Poštovani,

obavještavamo Vas da će Institut za poljoprivredu i turizam iz Poreča imati raspisanu grupu na tečaju ODRŽIVA UPORABA PESTICIDA Modul 1 – Za profesionalne korisnike (OPG i druge poljoprivrednike te ostale osnovne kategorije modula 1 ) 20.i 21.11.2015. u Gračišću u općinskoj vijećnici ŠPITAL.

S obzirom da predviđenu grupu čine mještani iz više općina, predavanje će se održati u mjestu koje je otprilike jednako udaljeno svim polaznicima, a ugodno je i lijepo uređeno.

S obzirom da je Općina Svetvinčenat već primila nekoliko prijavnica, ovim putem pozivamo sve zainteresirane polaznike da se prijave na vrijeme kako bi osigurali svoje mjesto u grupi te mogli pristupiti nastavi u navedeno vrijeme. Institut za poljoprivredu i turizam će primiti grupu od ukupno 70 polaznika s tim da je za sada 47 prijavljenih polaznika.

U nastavku je prijavnica koju treba ispuniti, a to možete ili u općini kao što je bio slučaj prije, ili se možete javiti direktno gđi. Živki Kovačić u Institut za poljoprivredu i turizam na 052/408-328 ili mailom na zivka@iptpo.hr .

Raspored_Gracisce_2021022015
Prijavnica za izobrazbu – Institut za poljoprivredu i turizam
UPUTA za popunjavanje prijavnice- zadnja