VAŽNO:

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Stožeri civilne zaštite gradova i općina na području Istarske županije nadležni su za izdavanje propusnica za ulazak i izlazak s područja prebivališta, ili stalnog boravišta – iz točke II. e) – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, a na temelju razloga kojeg građanka/in iznese.

Zahtjev za izdavanje propusnice može poslati e-mailom na adresu info@svetvincenat.hr

Molimo one koji nemaju mogućnost elektronskog slanja Zahtjeva da ne dolaze u prostorije Općine, jer je rad sa strankama zbog uvedenih protuepidemijskih mjera onemogućen! Kontaktirajte nas na općinski broj 052/560-016, pa će se nakon što se izradi Propusnica dogovoriti njeno preuzimanje.

Nakon ovjere, skenirana propusnica može se vratiti i elektronički podnositelju zahtjeva. Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati i u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

Dokumenti za preuzimanje: Obrazac propusnice_Općina Svetvinčenat

Propusnice u određenim slučajevima izdaju pravne osobe, te liječnici obiteljske medicine. Za više informacija pročitajte  Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka i naputak Stožera za izdavanje propusnica u nastavku: