Poziv na drugu radionicu za KONZERVATORSKO – RESTAURATORSKU STRUKU, LOKALNO STANOVNIŠTVO I TURISTIČKE DJELATNIKE u sklopu Integriranog razvojnog programaKulTERRA – Revitalizacija istarskih kaštela Morosini-Grimani i Petrapilosa

 Dragi mještani i svi ostali zaintersirani sudionici,

Čast nam je pozvati Vas na drugu radionicu namijenjenu konzervatorsko-restauratorskoj struci, lokalnom stanovništvu i turističkim djelatnicima u sklopu projekta KulTERRA – Revitalizacija istarskih kaštela Morosini-Grimani i Petrapilosa sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda koja će se održati u petak, 16. ožujka, 2018. godine u vijećnici Grada Buzeta s početkom u 9.30 sati.

Tema radionice je ‘Modeli upravljanja obnovljenom kulturnom baštinom’, a predviđeno trajanje radionice je do 15.00 sati. Na radionici će sudjelovati domaći i inozemni stručnjaci iz područja upravljanja kulturnom baštinom koji će održati predavanja na navedene teme, te u nastavku sudjelovati na okruglom stolu.

S obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite na jedan od e-mailova info@svetvincenat.hr ili matea.stanic@svetvincenat.hr do utorka, 13. ožujka, 2018.godine u 12.00 sati.

S poštovanjem i zahvalnošću,

                                                                                                                  Voditelj projekta

                                                                                                                          Igor Macan

Program radionice možete preuzeti u nastavku:
Program radionice_Buzet, 16.03.2018.