Pozivaju se svi zainteresirani na edukativnu radionicu za turističke vodiče pod nazivom „TURISTIČKI VODIČ KAO KREATOR DOŽIVLJAJA“ koja će se održati u Svetvinčentu, dana 05.04.2019. godine.

Radionica je namijenjena turističkim vodičima, a posebice i onima koji se bave ili namjeravaju pokrenuti vlastite tematske obilaske. Cilj radionice je osvijestiti alate suvremenog turističkog vodiča, te raščlaniti korake koji vode do stvaranja razgleda pojedinih lokaliteta. Crpeći inspiraciju iz Svetvinčenta, kroz brojne će se vježbe obraditi alate suvremenog turističkog vodiča, poput pripovijedanja, igrifikacije, interpretacije baštine i oživljene povijesti.

Edukativnu radionicu vodi Iva Silla, trenerica certificiranih interpretacijskih vodiča i domaćina te certificirana interpretatorica oživljene povijesti europske organizacije za interpretaciju baštine Interpret Europe.

S  obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, molimo Vas da svoje sudjelovanje na edukaciji potvrdite na matea.stanic@svetvincenat.hr  do srijede, 03. travnja 2019. godine.

Navedena radionica ujedno je i uvodni događaj u Dane otvorenih vrata koje Općina Svetvinčenat organizira kroz mjesec travanj, a u sklopu kojeg će biti prezentirana i dostupna sva turistička i ugostiteljska ponuda Općine Svetvinčenat koja uobičajeno čini ponudu naše destinacije.

Za više informacija o radionici, slobodno nam se obratite.

Poziv na edukaciju_05 04

Opis radionice_Svetvinčenat